Restoran Salon 1905
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Salon 1905

Rezervacija Restoran Salon 1905

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 48, I sprat, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

150 osoba

→ O RESTORANU SALON 1905

Salon 1905 smešten je u kultnom zdanju "Geozavod" u samom srcu starog grada Beograda, na adresi Karađorđeva 48, na prvom spratu. Ova gradska znamenitost sa početka veka je remek-delo arhitekture baroka i secesije, sa enterijerom koji oduzima dah, umotan u blistave mesing, mramor i zlato. 

Ovo je mesto gde se možete osetiti posebno, mesto koje ima dušu, romantično i svečano, a ujedno i luksuzno. Pravo mesto ako želite da ugodite sebi. Svaki deo restorana uređen je sa izuzetnom pažnjom. Tu su prefinjeni komadi nameštaja, do detalja uređen prostor oko šanka, besprekorni stoljnjaci, a posebno treba pohvaliti konobare, koji vode računa i o tome da se osećate kao u bajci. To je nešto što ovaj restoran podiže nivo iznad svih njemu sličnih i daje mu preporuku.

Kuhinja Salona 1905 je pravi beogradski kulinarski brend. U ovom restoranu možete da probate neobične i luksuzne specijalitete, kao što su guščija džigerica, teleći kotleti, najbolji tartar biftek, raviole sa zečetinom, a naravno, neizsotavni su i savršeno ukusni i dekorisani dezerti.

On je pravo mesto za svečane porodične trenutke, ali i za bitne goste ili poslovne partnere. Naročito ako želite da ostavite pozitivan utisak, tačnije, ako želite da nekoga ostavite bez daha. Besprekorna usluga, preukusna hrana i prijatna atmosfera su nešto što čini da ovaj restoran ostane u srcu svakog njegovog gosta, kao i da mu se uvek rado vraća. 

Ovaj restoran ima i svoju "sestru", restoran Salon 5. On poseduje samo 20 mesta i nudi intimnije iskustvo, pa je namenjen onima koji žele da uživaju u privatnosti. Nalazi se u Zemunu, Avijatičarski trg 5, I spat. Radi od srede do nedelje, a radno vreme je od 15 sati do pola sata iza ponoći. Enterijer je poseban i osećaćete se kao da ste stigli kod prijatelja. I ovde je kuhinja na vrhunskom nivou, pa možete da uživate u raznim specijalitetima. 

I za jedan i za drugi lokal obavezan je elegantan dress code.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt za rezervacije:  

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije
:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri govore engleski jezik.

Slična mesta:

 

 

→ Rezervacije i informacije za Salon 1905: 062/262-212

 

Slike Restoran Salon 1905

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Salon 1905

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 6 =
(0) Komentara