Restoran Salon 1905
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Salon 1905

Rezervacija Restoran Salon 1905

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 48, I sprat, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

150 osoba

→ O RESTORANU SALON 1905

Salon 1905 smešten je u kultnom zdanju "Geozavod" u samom srcu starog grada Beograda, na adresi Karađorđeva 48, na prvom spratu. Ova gradska znamenitost sa početka veka je remek-delo arhitekture baroka i secesije, sa enterijerom koji oduzima dah, umotan u blistave mesing, mramor i zlato. 

Ovo je mesto gde se možete osetiti posebno, mesto koje ima dušu, romantično i svečano, a ujedno i luksuzno. Pravo mesto ako želite da ugodite sebi. Svaki deo restorana uređen je sa izuzetnom pažnjom. Tu su prefinjeni komadi nameštaja, do detalja uređen prostor oko šanka, besprekorni stoljnjaci, a posebno treba pohvaliti konobare, koji vode računa i o tome da se osećate kao u bajci. To je nešto što ovaj restoran podiže nivo iznad svih njemu sličnih i daje mu preporuku.

Kuhinja Salona 1905 je pravi beogradski kulinarski brend. U ovom restoranu možete da probate neobične i luksuzne specijalitete, kao što su guščija džigerica, teleći kotleti, najbolji tartar biftek, raviole sa zečetinom, a naravno, neizsotavni su i savršeno ukusni i dekorisani dezerti. 

Za potpuni užitak, preporučujemo prestižno vino Vukoje, čija vina možete pronaći na Dorćolu u vinska galerija Vukoje, gde možete degustirati i druge njihove luksuzne etikete vina.

On je pravo mesto za svečane porodične trenutke, ali i za bitne goste ili poslovne partnere. Naročito ako želite da ostavite pozitivan utisak, tačnije, ako želite da nekoga ostavite bez daha. Besprekorna usluga, preukusna hrana i prijatna atmosfera su nešto što čini da ovaj restoran ostane u srcu svakog njegovog gosta, kao i da mu se uvek rado vraća. 

Ovaj restoran ima i svoju "sestru", restoran Salon 5. On poseduje samo 20 mesta i nudi intimnije iskustvo, pa je namenjen onima koji žele da uživaju u privatnosti. Nalazi se u Zemunu, Avijatičarski trg 5, I spat. Radi od srede do nedelje, a radno vreme je od 15 sati do pola sata iza ponoći. Enterijer je poseban i osećaćete se kao da ste stigli kod prijatelja. I ovde je kuhinja na vrhunskom nivou, pa možete da uživate u raznim specijalitetima. 

I za jedan i za drugi lokal obavezan je elegantan dress code.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt za rezervacije:  

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije
:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri govore engleski jezik.

Slična mesta:

 

 

→ Rezervacije i informacije za Salon 1905: 062/262-212

 

Slike Restoran Salon 1905

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Salon 1905

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara