Restoran Salon 5
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Salon 5

Rezervacija Restoran Salon 5

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Avijatičarski trg 5, Zemun

Vidi na mapi

Radno vreme

15:00-00:30

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU SALON 5

 

Salon 5 je mesto kao iz bajke, ostvarenje dve najveće pasije, ljubavi prema dobroj hrani i unikatnom i jedinstvenom nameštaju. Nalazi se u najlepšem delu Zemuna, u ulici Avijatičarski trg broj 5. Ovo je jedno vrlo posebno i neobično mesto koje više liči na galeriju. Smešteno je u stanu, na prvom spratu.

Prostor je podeljen u tri celine - prva je za opuštanje i uvodno ili after piće, središnja za malo veća društva ili poslovne sastanke, a treća za intimnije prilike.

U ovom restoranu možete da uživate u najukusnijoj italijanskoj hrani. Tu su potaž od bundeve sa svežim vrganjima, taljatele, rižoto. Poznavaoci kažu da je ovaj restoran interesantan i pažnje vredan pomak na ovdašnjoj ugostiteljskoj sceni. 

Sakon 5 je savršen spoj šarma, prefinjenosti i luksuza. Pravo ostvarenje sna samog vlasnika restorana. Dugogodišnji kuvar i pasionirani ljubitelj unikatnih komada nameštaja pretočio je svoju ljubav u nešto zaista posebno. Salonski stan pretvorio je u restoran u kojem vlada posebna atmosfera.

Na malom, ali kvalitetnom, meniju ovog restorana nalaze se samo odabrana jela. Obavezno probajte domaće paste, koje su zaštitni znak restorana. S obzirom na to da je njegov vlasnik svoju kuvarsku karijeru započeo upravo u Bolonji, gde je dugo godina bio šef kuhinje, italijanski specijaliteti su nešto što biste definitivno trebalo ovde da probate. Uz fantastične ukuse Italije tu su i drugi specijaliteti kao što je guščija džigerica, jagnjetina i "Salon 5" pačetina, a pravi italijanski proseko daje poseban ukus svakom jelu. Na kraju ručka obavezno probajte kremaste italijanske poslastice, kao što je čokoladni mus i tiramisu, a možete da birate i pana kotu. 

Pogled na savršenu kombinaciju starih restauriranih vitrina i polica pažljivo popunjenih knjigama koje je vlasnik godinama sam skupljao i pažljivo birao, dodatno utiče na pun doživljaj. Tu su i kolekcionarski primerci slika, ploča i drugih komada nameštaja. Pravi raj za dušu. 

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Salon 5:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Salon 5:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Salon 5 Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Salon 5.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Salon 5: 062/262-212

Slike Restoran Salon 5

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Salon 5

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Salon 5 - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 5 =
(0) Komentara