Restoran Staro ognjište
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Staro ognjište

Rezervacija Restoran Staro ognjište

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dr Ivana Ribara 120a, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

130 + 80

→ O RESTORANU STARO OGNJIŠTE

 

Simbol kuće-ognjište od davnina je u srpskom narodu mesto okupljanja i srce porodice.
U restoranu Staro Ognjište sve nekako odgovara opisu - domaćinsko. Tu se svaki gost pozdravlja osmehom. Neko od domaćina je uvek tu da sačeka, sasluša, posavetuje, isprati.
I kuća u kojoj je Staro Ognjište zidana je domaćinski. Tu je sala koja se često koristi za proslave, rođenja, rođendane, godišnjice.

Staro Ognjište jedan je od najautentičnijih restorana takve vrste u prestonici. Posebna pažnja poklonjena je osmišljavanju enterijera sa ciljem da se oživi tradicija i stvori rustični ambijent i "topla" atmosfera. Pod, stolovi i dekorativni predmeti napravljeni su od Abonosa (hrasta lužnjaka). Abonos je drvo hrasta lužnjaka, fosilnog porekla, starosti od 2.200 do 7.800 godina izvađen iz reke Save, sa sertifikatima izdatim od Instituta Ruđer Bošković i inostranih instituta koji potvrđuju autentičnu starost drveta. Ovo drvo karakteristično je po svojoj boji jer pod uticajem minerala u vodi menja boju od svetlosmeđe do bakarnosmeđe i crne. Potpuno crno drvo staro je 7.000 do 8.000 godina. Osim same boje, drvo menja i svoju tvrdoću, tako da je 40% tvrđe nego pre preobražaja.

Zbog samog načina obrade drveta ne mogu se napraviti dva ista komada nameštaja, tako da svaki sto, svaki predmet u restoranu Staro Ognjište priča svoju priču.

Pored jedinstvenog enterijera očekuje vas prijatno osoblje i obezbeđen parking. Iskusni kuvari za vas spremaju tradicionalna srpska jela koja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Možete da birate užičku komplet lepinju za doručak, ili možda zlatiborske palačinke. Za ručak probajte kobasice od mangulice ili srpsku sarmu, a za večeru lignje na žaru. Naravno, izbor je veoma širok, kao da je Nova godina, pa vam savetujemo da se oko izbora od specijaliteta kuće posavetujete sa domaćinom ili konobarom. Ne zaboravite i na poslastice!

Iz velikog asortimana pića preporučujemo domaće rakije i vina sa raznih podneblja.
Kapacitet restorana Staro Ognjište je 130 mesta sa baštom koja može da primi do 80 ljudi.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Staro ognjište:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Staro ognjište:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Staro ognjište: 062/262-212

Slike Restoran Staro ognjište

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Staro ognjište

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara