Restoran Žrnov
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Žrnov

Rezervacija Restoran Žrnov

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Fricka Loha 80, Belgrade, Avala

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kapacitet

150 sedećih mesta

U prelepom delu Beograda, skrivenog od gužve i daleko od grada, nalazi se mali raj na zemlji, nalazi se čuvena Avala a na Avali neverovatan etno restoran Žrmov. Smešten je u najlepšem delu, u najlepšoj prirodi i to je ono što ga čini zaista posebnim.

 

RESTORAN NA AVALI ŽRNOV

Ovaj sjajan restoran na Avali očaraće vas kako samom lokacijom, tako i svojim izgledom. Odiše neverovatnom svežinom i etno enterijerom, pa ćete se oduševiti sitnicama koje upotpunjuju svaki kutak u restoranu. Drvenarija, slike, fenjeri, burići, stare pegle koje su se nekada davno koristile, ćupovi, otirači, sve ovo davaće vam utisak da ste se vratili u to vreme. Etno restoran Žrnov je dobilo ime po gradu koji se nekada nalazio na vrhu Avale i podigli su ga Rimljani kako bi kontrolisali prilaz Singidumu i zaštitili svoje rudnike.

 

ŽRNOV STARI MAJDAN

Etno restoran Žrnov može se pohvaliti fantastičnim specijalitetima koji se pripremaju na poseban način i koji će vas ostaviti bez reči. Najlepši domaći specijaliteti topiće se u vašim ustima, a uz to probaćete i neverovatnu i specijalnu domaću rakiju kojom ćete biti oduševljeni koja će vas namamiti da češće posećujete ovaj divni restoran.

 

AVALA RESTORAN ZRNOV ADRESA

Najlepši Restoran na Avali Žrnov nalazi se u ulici Fricka Loha br. 80, nedaleko od Avala Tornja, tako da ćete potpuno uživati na samom putu do restorana. Restoran je idealan da pobegnete od gužve i uživate u večeri sa vašim najdražima.

 

ŽRNOV STARI MAJDAN KONTAKT

Ukoliko biste voleli da ulepšate dan sebi i dragoj osobi, uživate u najlepšoj klopi i najkvalittnijoj domaćoj rakiji, restoran Žrnov je apsolutno pravi izbor za vas. Rezervišite najbolje mesto u ovom restoranu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Žrnov

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Žrnov

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tatjana
Tatjana
Prelep restoran. Bili smo ovde za Novu godinu i proveli se fenomenalno! Intimno ali savrseno!
25.02.2020.