Restoran Žrnov
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Žrnov

Rezervacija Restoran Žrnov

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Fricka Loha 80, Belgrade

Vidi na mapi

Radno vreme

09h - 23h

Muzika

Prigodna

Kapacitet

150 sedećih mesta

U prelepom delu Beograda, skrivenog od gužve i daleko od grada, nalazi se mali raj na zemlji, nalazi se čuvena Avala a na Avali neverovatan etno restoran Žrmov. Smešten je u najlepšem delu, u najlepšoj prirodi i to je ono što ga čini zaista posebnim.

 

RESTORAN NA AVALI ŽRNOV

Ovaj sjajan restoran na Avali očaraće vas kako samom lokacijom, tako i svojim izgledom. Odiše neverovatnom svežinom i etno enterijerom, pa ćete se oduševiti sitnicama koje upotpunjuju svaki kutak u restoranu. Drvenarija, slike, fenjeri, burići, stare pegle koje su se nekada davno koristile, ćupovi, otirači, sve ovo davaće vam utisak da ste se vratili u to vreme. Etno restoran Žrnov je dobilo ime po gradu koji se nekada nalazio na vrhu Avale i podigli su ga Rimljani kako bi kontrolisali prilaz Singidumu i zaštitili svoje rudnike.

 

ŽRNOV STARI MAJDAN

Etno restoran Žrnov može se pohvaliti fantastičnim specijalitetima koji se pripremaju na poseban način i koji će vas ostaviti bez reči. Najlepši domaći specijaliteti topiće se u vašim ustima, a uz to probaćete i neverovatnu i specijalnu domaću rakiju kojom ćete biti oduševljeni koja će vas namamiti da češće posećujete ovaj divni restoran.

 

AVALA RESTORAN ZRNOV ADRESA

Najlepši Restoran na Avali Žrnov nalazi se u ulici Fricka Loha br. 80, nedaleko od Avala Tornja, tako da ćete potpuno uživati na samom putu do restorana. Restoran je idealan da pobegnete od gužve i uživate u večeri sa vašim najdražima.

 

ŽRNOV STARI MAJDAN KONTAKT

Ukoliko biste voleli da ulepšate dan sebi i dragoj osobi, uživate u najlepšoj klopi i najkvalittnijoj domaćoj rakiji, restoran Žrnov je apsolutno pravi izbor za vas. Rezervišite najbolje mesto u ovom restoranu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Žrnov

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Žrnov

Najčešća pitanja

Koja je cena dočeka u restoranu Imperium Hall?

Od 35€

Ko nastupa za doček Nove godine u restoranu Imperium Hall?

Za doček nastupaju Jelena Pavlović (Zvezde Granda) i Nikola Miletić (ex Miami bend)

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 2 =
(1) Komentara
Tatjana
Tatjana
Prelep restoran. Bili smo ovde za Novu godinu i proveli se fenomenalno! Intimno ali savrseno!
25.02.2020.