SkyLounge
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program SkyLounge

Rezervacija SkyLounge

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Milana 35, Beograd , Hilton

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Ljubitelji čistog luksuza i najlepšeg pogleda koji se prostire duž celog Beograda, obožavaćete ovo mesto jer je Skylounge bar nešto zaista nesvakidašnje u našoj prestonici. Nalazi se na vrhu hotela Hilton i omiljen je među gradskim facama, bisnismenima i strancima.

 

SKYLOUNGE BAR HILTON

Skylounge bar je koncipiran tako da privuče i one najzahtevnije goste koji imaju istančan ukus kada su u pitanju gastronomski specijaliteti i najveće hedoniste koji uživaju u čistom luksuzu. Bar koji odiše prestižom, a opet je vrlo topla i opuštena atmosfera pa budite sigurni da ćete uživati u svakom smislu te reči. Spoj neverovatnog pogleda, kulinarskog umeća i najfinijih vina je dobitna kombinacija za kvalitetan provod. Iskusni kulinarski majstori pripremaju za vas najveće specijalitete koji će zadovoljiti sva vaša čula i imaćete priliku da isprobate ukuse koje do sada niste imali priliku da probate.

 

SKYLOUNGE HITLON BEOGRAD

Enterijer Skylounge bara je jedinstven, svaki detalj biran je sa posebnom pažnjom koji odiše luksuznom, poseduje najkvalitetnije ozvučenje kao i rasvetu rađenu po poslednjim standardima. Bašta Skylounge bara će vas oduševiti a raspored stolova je napravljen tako da imate apsolutnu intimu dok večerate, ili možda obavljate neki poslovni sastanak. Ukoliko volite kvalitetan izlazak uz najkvalitetnije koktele i fantastičan ambijent, Skylounge bar takođe priprema tematske večeri za vas uz najbolje Dj-eve kako naše tako i strane scene koji za vas vrte najkvalitetniju muziku i najveće hitove u kojima ćete uživati sa vašim prijateljima.

 

SKYLOUNGE BAR ADRESA

Ovaj jedinstveni Skylounge bar restoran nalazi se u prestižnom hotelu Hilton na 8. spratu, na adresi Kralja Milana 35, i zbog jedinstvenog pogleda na grad morate posetiti ovaj bar da biste rezumeli o čemu pričamo.

 

SKULOUNGE BAR HILTON BEOGRAD KONTAKT

Ukoliko biste želeli da doživite ovakvu vrstu hedonizma i obezbedite sebi najbolje mesto u ovom baru, možete izvršiti rezervaciju pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike SkyLounge

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA SkyLounge

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina