Market splav
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Market splav

Rezervacija Market splav

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Nikole Tesle bb

Vidi na mapi

Radno vreme

21:00 - 03:00

Market splav je novootvoreni splav koji je nastao sa idejom da beograđanima priuštio pravi vid hedonizma. Uživaćete u odličnoj ponudi i najboljem provodu u gradu.

 

MARKET SPLAV BEOGRAD

Market splav je moderno opremljeno mesto koje odiše elegancijom i luksuznom pa ukoliko ste ljubitelj takvog enterijera, bićete oduševljeni. Nalazi se u bulevaru Nikole Tesle i odlično je mesto za opuštanje u tropskim letnjim večerima koje nas očekuju. Imaćete priliku da uživate u najboljima koktelima u gradu koji će vas rashladiti kao i u gastronomskim specijalitetima koji ostavljaju bez reči.

Market splav je proizišao od ideje restorana Amphora, pa ukoliko ste posetili ovo mesto onda već dobro znate da je u pitanju vrhunski kvalitet i najbolja usluga.

Splav radi petkom i subotom i akcenat je na kvalitetnom večernjem provodu uz odlične i popularne bendove i pevače koji će vam pored sjajne usluge svojim nastupom ulepšati izlazak i učiniti ga specijalnim.

Savetujemo da posetite splav Market i doživite veče o kojem ćete dugo pričati. Novo mesto i nove ideje sigurno će vas osvežiti i dodatno vam ulepšati izlazak sa vašim prijateljima na splavu Market.

 

 

MARKET SPLAV ADRESA

Market splav nalazi se na savršenoj lokaciji koja je idealna za prave letnje dane, adresa je bulevar Nikole Tesle bb.

 

MARKET SPLAV KONTAKT

Ukoliko želite da uživate na prelepom splavu Market, savetujemo da zerervišete vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Market splav
ADRESA Market splav

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Maja
Maja
Odličnaaaaaaa amosfera!
29.06.2020.