Scandal Band

(1)

 

SCANDAL BAND BIOGRAFIJA

 

Scandal band je nastao davne 2002. godine. Danas ovaj bend pravi odličnu atmosferu na svadbama i venčanjima kao i na ostalim privatnim proslavama. Sarađivali su sa velikim zvezdama naše estradne scene, velikim profesionalcima i naravno sa prijateljima. Na venčanjima i svadbama uspevaju da prenesu odličnu atmosferu i ostave odličan utisak. Danas, njihov bend broji 5 članova. 

 

Na linku ispod, možete poslušati njihovu pesmu pod nazivom Sama si birala:

 

 

NASTUPI SCANDAL BAND

 

Scandal bend je nastupao po event centrima i salama za proslave u Beogradu, a neki od tih su: hotel Jugoslavija , restoran Amfora , hotel Radisson Blu i još mnogo drugih. 

 

A gde možete da uživate u njihovom uvek izuzetno posećenom, jedinstvenom i neponovljivom novogodišnjem nastupu, saznaćete na novagod.com.KONTAKT


Ukoliko želite da vas zabavlja na vašoj privatnoj proslavi, svadbi ili venčanju jedan od bendova ili velike zvezde a našeg sajta možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: