Nacionalna klasa
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Nacionalna klasa

Rezervacija Nacionalna klasa

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće 11, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 03:00 sreda, petak; 10:00 - 03:00 subota; 10:00 - 22:00 nedelja; 12:00 - 22:00 ostalim danima

Muzika

Prigodna muzika

Probudite svoja čula posetom jednog od najekskluzivnijih restorana u Beogradu - Nacionalna klasa. Predstavljamo vam pravo hedonističko mesto čiji je cilj da zadovolji svakog pojedinca i priušti nezaboravan ugođaj tokom boravka u ovom restoranu koji ostavlja bez daha.

Restoran Nacionalna klasa je mesto tradicije i nezaboravnih večeri kojih ćete se uvek rado sećati jer preovladava pozitivnom atmosferom i energijom koja se zaista mora osetiti.

 

RESTORAN NACIONALNA KLASA BEOGRAD

 

Nacionalna klasa

 

Restoran Nacionalna klasa Beograd je prvi otvoreni restoran u Srbiji pod ovim nazivom, nakon čega je svoju  tradiciju nastavio i u Novom Sadu i Ulatiboru. Upoznajte eleganciju i komfor u drugačijem stilu i doživite eksploziju ukusa koju sa ljubavlju priprema Nacionalna klasa za vas.

Nacionalna i internacionalna kuhinja nalazi se u ponudi ovog restorana i možete pronaći za svakoga po nešto. Svaki ukus je jedinstven i sigurno će vas oboriti sa nogu jer je pripremljen sa puno ljubavi i pažnje. 

Enterijer restorana Nacionalna klasa je nešto što takođe obara sa nogu, spoj tradicije i modernih detalja doprineli su da Nacionalna klasa izgleda toliko ekskluzivno i magično. Ceo prostor odiše luksuzom što ujedno pruža pravi užitak i potpuno uživanje tokom posete restorana. 

 

Nacionalna klasa

 

 

Sreda, petak i subota su večeri koje je teško propustiti. Kada poželite izlazak sa stilom, Nacionalna klasa će vam obezbediti ekskluzivne nastupe najpopularnijih pevača koji će ulepšati ove večeri i učiniti ih nezaboravnim. Neki od pevača koji su nastupali jesu Ana Nikolić, Aca LukasMagla bend, Nataša Bekvalac, itd.

Nacionalna klasa je mesto za prave hedoniste i one koji uživaju u komforu i eleganciji kojoj nema kraja. Ukoliko želite vrhunsku atmosferu i znate šta želite od provoda, Nacionalna klasa biće vaš savršen odabir za pravi užitak.

 

 

NACIONALNA KLASA JELOVNIK

 

Nacionalna klasa jelovnik je nešto što oduševljava svakog gosta. Doživite pravu eksploziju ukusa zahvaljujući jedinstvenim gastronomskim specijalitetima koji će vas oboriti sa nogu. Odaberite jelo po svom ukusu i uživajte u specijalitetima koji se u restoranu Nacionalna klasa spremaju sa puno ljubavi. 

 

nacionalna klasa

 

RESTORAN NACIONALNA KLASA NOVI BEOGRAD

 

Restoran Nacionalna klasa Novi Beograd je definitivno restoran koji vas neće ostaviti ravnodušnim u svakom smislu i koji će vam priuštiti nezaboravan ugođaj. Spremite se za senzacionalan provod, magične ukuse, ekskluzivan provod i trenutke koji se zauvek pamte.

 

RESTORAN NACIONALNA KLASA ADRESA

 

Ovaj ekskluzivni restoran Nacionalna klasa nalazi se na sjajnoj lokaciji na Novom Beogradu, na adresi Ušće 11, Beograd.

 

 

RESTORAN NACIONALNA KLASA KONTAKT

 

Ukoliko želite da psoetite sjajni restoran Nacionalna klasa, rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Nacionalna klasa

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Nacionalna klasa

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara