Papa's terasa
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Papa's terasa

Rezervacija Papa's terasa

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vajara Živojna Lukića 62, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Kada poželite nešto nesvakidašnje da uradite ili posetite neko mesto koje će vas oboriti sa nogu, preporučujemo sjajni Papa's terasa restoran gde vas očekuje pravi užitak sa vašim najdražima. Ukoliko niste bili do sada u prilici da posetite ovo mesto, sada je pravi trenutak da to učinite. Papa's terasa je novije mesto koje je osvežilo Beograd i dao mu novi koncept uživanja i hedonističkih trenutaka.

 

PAPA'S TERASA BEOGRAD

 

Papa's terasa Beograd nastao je da idejom i željom da beograđanima priušti nešto novo i uzbudljivo i gde će svaki pojedinac s' ljubavlju uživati. Na Bežanijskoj kosi, u kraju koji važi za jedan od najlepših, nastao je restoran Papa's terasa koji je odmah po otvaranju postao omiljeno mesto mnogima.

Ono što krasi ovaj restoran i čini ga vrlo jedinstvenim, jeste pogled na grad koji se pruža iz celog restorana. Romantično, uzbudljivo i nesvakidašnje, u ovom pogledu zaista ćete uživati.

U Papa's terasi imaćete priliku da uživate u sjajnim gastronomskim specijalitetima koji vas neće ostaviti ravnodušnim, jer se svako jelo priprema sa puno ljubavi i iskustva. Za pravi užitak u zalogajima, naša preporuka jeste vino Vukoje koji se proizvodi u Trebinju, pruža nezaboravan ukus, a ova vinarija ima i svoju vinsku galeriju Vukoje koja se nalazi na Dorćolu. Tamo možete degustirati i druga ekskluzivna vina Vukoje, a ukoliko ste ljubitelj vina, biće ovo zaista nesvakidašnje iskustvo za vas.

Ceo ambijent Papa's restorana je neverovatan, pažljivo dizajniran, kreativan i dovoljno luksuzan da vam pruži pravi komfor i opuštajuće trenutke. 

 

 

PAPA'S TERASA ADRESA

 

Kao što smo pominjali, Papa's terasa nalazi se na odličnoj lokaciji, na adresi Vajara Živojna Lukića 62, Beograd.

 

PAPA'S TERASA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Papa's terasu i želite da rezervišete mesto ,to možete učiniti na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Papa's terasa

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Papa's terasa

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara