Restoran Ritual
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Ritual

Rezervacija Restoran Ritual

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Omladinskih brigada 86D, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Ned: 08:00 - 00:00

Muzika

Jazz

U elitnom delu na Novom Beogradu u naselju West 65, smešten je restoran Ritual, prepoznatljiv po mnogo čemu, a otvorio ga je poznati pevač pop muzike Saša Kovačević. Ovaj restoran izazvao je samo pozitivne reakcije svij posetioca koji su u njemu popili barem šoljicu kafe.  

 

RESTORAN RITUAL WEST 65

 

Spoj savremenih i modernih materijala, koji čine restoran Ritual WEST 65, podižu ovaj restoran iznad svih i postavlja nove standarde. Saša Kovačević, kao čovek koji je proputovao svet i probao razna vrhunska jela, svoje iskustvo pretočio je u savršen meni restorana. U meniju možete pronaći razne specijalitete, kako internacionalne, tako i jela naše domaće kuhinje. Šefovi kuhinje, veliku pažnju posvećuju ne samo na spremanje jela, već i na dekoraciju i serviranje obroka, tako da svaki od njih podseća na malo remek delo.

Restoran je podeljen na dva dela, možete da birate ono što vam više prija, pogled na otvorenu kuhinju gde se spremaju izvrsna jela i šank sa iskusnim barmenima ili će se vaše oči odmarati u prizorima spoljnjeg života i sveta naselja West 65.

Ukoliko u Ritual restoran dođete preko dana, imaćete priliku da uživate u fantastičnoj igri svetlosti koja je dobijena izvanrednim uklapanjem detalja u restoranu. U večernjim satima, Ritual dobija notu elegancije, glamura i romantike, gde uz savršene zvuke Jazz muzike i čašu odličnog vina možete se prepustiti užitku sa vašim najdražima.

 

RESTORAN RITUAL LOKACIJA

 

Restoran Ritual lociran je na Novom Beogradu, u novom elitnom naselju WEST 65, na adresi Omladinskih brigada 86D, Novi Beograd. U neposrednoj blizini nalazi restorana nalazi se svečana sala Perla Event Hall kao i restoran Bela Reka.

 

RESTORAN RITUAL KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u restoran Ritual, možete to učiniti pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Ritual

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.

i


ADRESA Restoran Ritual

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Stefan
Stefan
Izvanredan restoran, topla preporuka!
12.08.2020.