Club Olimpic
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Club Olimpic

Rezervacija Club Olimpic

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Pukovnika Milenka Pavlovića 211-213, Batajnica, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

21:00 - 02:00h

Muzika

Folk, pop, narodna

Kapacitet

700 mesta

 

Klub Olimpic je popularan noćni klub, otvoren 2021. u Batajnici. Sa svojom površinom od 700 kvadratnih metara predstavlja jednu od najvećih diskoteka u Beogradu, a svakako najveću u ovom delu Beograda.

 

CLUB OLIMPIC BATAJNICA

 

Caffe club Olimpic Batajnica je za kratko vreme postao prepoznatljiv kao mesto dobrog provoda. Uvek odlična atmosfera, vrhunska muzika i vesela ekipa, samo su neki od razloga zbog kojih je klub Olimpic uvek ispunjen do poslednjeg mesta.

Unutrašnjost kluba je jednostavna i moderna, što ovom prostoru daje moćan i prostran izgled. Klub se prostire na dva nivoa, sa binom smeštenom na donjem nivou, koja je vidljiva i sa donjeg nivoa i sa galerije. Na donjem nivou se nalaze barski stolovi i mesta za sedenje, dok su na galeriji smeštena isključivo sedeća mesta. Za one koji žele da uživaju u ekskluzivnom ambijentu, klub Olimpic Batajnica nudi i komforne separee, za čiju rezervaciju je potrebno naručiti jednu flašu stranog žestokog pića po izboru. Ostala mesta u klubu su bez uslova za rezervaciju.

 

 

Jedna od prednosti ovog kluba je i cenovnik pića, koji je prilagođen tako da su cene dosta niže nego na sličnim mestima u gradu. To ga čini još popularnijim među ljubiteljima noćnog provoda.

Muzika koja se pušta u klubu Olimpic je pretežno narodna i turbo folk, a svirke se organizuju svakog četvrtka, petka i subote. Neretko, klub Olimpic Batajnica je domaćin i nekima od najpoznatijih muzičkih zvezda sa ovih prostora, kada je u pitanju ovaj žanr muzike.

Fantastična gostovanja su već zabeležili: Sloba Radanović, Dejan Matić, Dara Bubamara, Anderana Čekić, Dado Polumenta, Uroš Živković, Baja Mali Knindža, Nenad Manojlović, Miloš Brkić, Peđa Medenica, Jovan Perišić, Jana, Milica Atanacković, Ljuba Aličić, Halid Muslimović, Mina Kostić, Aleksandra Mladenović, Srećko Krečar, Milena Ćeranić, Dejan Aličić i mnogi drugi.

Ukoliko tražite mesto za nezaboravan noćni provod, klub Olimpic Batajnica je definitivno pravo mesto za vas. Rezervišite svoje mesto na vreme i uverite se u sjajan provod koji vas očekuje u klubu Olimpic!

 

CLUB OLIMPIC ADRESA

Club Olimpic radi od 21h pa sve do 02h i nalazi se na izlazu iz Batajnice, u blizini autoputa, na adresi Pukovnika Milenka Pavlovića 211-213.

Jedna od prednosti ovog kluba je i njegov parking koji je besplatan i rezervisan za goste koji dolaze sopstvenim automobilima.

 

CLUB OLIMPIC KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovo sjajno mesto i uživate u vrhunskom provodu, obezbedite mesto na vreme. Rezervacije su obavezne. Možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), a mi ćemo se potruditi da za vas i vašu ekipu rezervišemo najbolje mesto.

Slike Club Olimpic

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Club Olimpic

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina